5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Şehzade öğrencisi il birincisi oldu

ŞEHZADE, SOSYAL BİLGİLER BİLGİ YARIŞMASI'NDA BİRİNCİ OLDU

Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Emre Nurcan, Sosyal Bilgiler Bilgi Yetenek Yarışması'nda Manisa birincisi oldu.

Sosyal etkinlikler kapsamında Mesir İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Manisa genelindeki ilköğretim öğrencileri arasında yapılan Sosyal Bilgiler Bilgi Yetenek Yarışmasının ödül töreni Mesir İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Yapılan ödül töreninde Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Emre Nurcan Manisa birincisi olarak tam altın ile ödüllendirildi. Manisa birincisi olan Nurcan, ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy’un elinden aldı. Okuluna birincilik plaketini Milli Eğitim Şube Müdürü Müşahit Sudan takdim etti.

 Ayrıca tüm katılımcı okul ve öğrencilere katılım belgesi verildi. Yarışmada birinci olan Emre Nurcan, okulu tarafından da ödüllendirildi. Yarışma hakkında konuşan Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Yılmaz, “Daha önce bilimde, sanatta, sporda öğrencilerimizin gösterdiği başarıların, geleceğin gözde mesleklerinden olan sosyal bilimler alanında göstermeleri bizleri memnun etmiştir. Başarılı olan öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ederiz.” dedi.

ŞEHZADE, SOSYAL BİLGİLER BİLGİ YARIŞMASI'NDA BİRİNCİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 16:35:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 23:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?