3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Şehzadeli kızlar teniste şampiyon

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Manisa merkezde düzenlemiş olduğu genç kızlar kort tenisinde Özel Şehzade Mehmet Koleji Şampiyon oldu.

Genç Kızlar Kort Tenisi Manisa Şampiyonası’na Özel Şehzade Mehmet Koleji kız öğrencileri hem sahasında hem de kendi kulüplerinde haftada iki antrenman yaparak hazırlandılar. Bununla birlikte beden eğitimi derslerinde de özel olarak çalışmalarda bulundular. Lig usulü yapılan müsabakalarda Fatih Anadolu Lisesi ve Dündar Çiloğlu Anadolu Liselerinden rakiplerini yenen Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri mutlu sona ulaştı.

Özel Şehzade Mehmet Koleji’nden 11.sınıf öğrencisi Serim Karakaya, 10.sınıf öğrencisi Elif Altunay ve 11.sınıf öğrencisi Şeyma Akuygur hem takım hem de ferdi başarı göstererek Manisa merkezdeki diğer liseli öğrencileri geride bırakarak Manisa Şampiyonu oldular.

Özel Şehzade Mehmet Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Gök, “Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda almış oldukları başarılarının yanına sportif başarıları da eklemeyi başardı. Bugün Manisa Tenis Şampiyonu olan öğrencilerimi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 15:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?