4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Şehzadeliler finale kaldı

Manisa il ve İlçelerinden 358 resmi 13 özel, toplam 371 okulun katıldığı Bilgi ve Kültür Yarışması sonucunda Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu ilk 4 okul arasına girerek 23 Nisan'da yapılacak finalde yarışma hakkı kazandı.

Finale çıkan ilk 4 okul, dün Kültür Merkezi Lale Salonu'nda yapılan yarı final yarışmasında belirlendi. Manisa merkezden Çağatay Uluçay ve Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu finalde yarışmaya hak kazanırken diğer iki okul ise Saruhanlı Cumhuriyet ve Özel Akhisar İlköğretim Okulu oldu. İl birincisinin belirleneceği final yarışmasının 23 Nisan 2009 Perşembe günü Kültür Merkezi Lale Salonu'nda yapılacağı açıklandı.

Özel Şehzade Mehmet ilköğretim Okulu öğrencileri finale kalma sevinicini öğretmenleri ve okul müdürü Muzaffer Yılmaz'la paylaştılar. Yılmaz, Manisa merkez ve ilçelerden 371 okul arasında ilk 4 okul arasında olma ve merkezden finale çıkan iki okuldan biri olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Ayrıca öğrencilerini kutlayarak finalist olan tüm öğreniclere ve okullara başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 23:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?