4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Şehzadeliler rakip tanımıyor

Özel Şehzade Mehmet Koleji, kızlarda tenisden sonra şimdi de erkeklerde masa tenisinde birinci oldu.

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün merkezde düzenlemiş olduğu genç kızlar kort tenisinde Özel Şehzade Mehmet Koleji şampiyon olduktan sonra şimdi de masa tenisinde aynı başarıyı gösterdi. Erkekler Masa Tenisi Manisa Şampiyonası'na Özel Şehzade Mehmet Koleji erkek öğrencileri haftada beş antrenman yaparak hazırlandılar.

Bununla birlikte beden eğitimi derslerinde de özel olarak çalışmalarda bulundular. Lig usulü yapılan müsabakalarda Fatih Anadolu Lisesi ve Dündar Çiloğlu Anadolu Liselerini yenen Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri mutlu sona ulaştı. Özel Şehzade Mehmet Kolejinden 10. sınıf öğrencisi Şerif Ahmet Yıldız, 10. sınıf öğrencisi Abdullah Gevher ve 9. sınıf öğrencisi Reşat Karabul hem takım hem de ferdi başarı göstererek Manisa merkezdeki diğer liseli öğrencileri geride bırakarak Manisa şampiyonu oldular.

Özel Şehzade Mehmet Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Gök, “Manisa masatenisi şampiyonu olan öğrencilerimi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Daha önce de aynı öğrencilerim Ege özel okullar arası şampiyonada bronz madalya almışlardı. Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencileri Uluslararası Bilim Olimpiyatları'nda almış oldukları başarılarının yanına sportif başarıları da eklemeyi başardı.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 00:20:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?