3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Şehzadelilerin mezuniyet coşkusu

2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala Özel Şehzade Mehmet Koleji’nde yapılan 12. mezuniyet gecesi unutulmaz görüntülere sahne oldu.

Mezuniyet gecesi Türkiye’nin en güzel okul bahçesi seçilen Şehzade Mehmet Koleji önünde yapıldı. Özel Şehzade Mehmet Koleji 12.Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Sinevizyon gösterisinden sonra okul müdürü Giray Kara açılış konuşması yaptı. Kara, Şehzade Mehmet Koleji’nin sadece Manisa ve Ege Bölgesi değil, tüm Türkiye geneli ve dünya çapında adını duyurduğunu söyledi.

Okul Müzik Korosu’nun konserinin ardından sıra ödül törenine geldi. 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılında Matematik Milli Takımına girmeyi başaran ve Balkan 2.’si olan Vefa Göksel, Ebiko Dünya 2.’si, Web Tasarımı Manisa 1.’si, Tenis Kortta Manisa 1.’si, Masa Tenisinde Manisa 1.’si, Güreşte Manisa 1.’leri ve Türkiye 2.’si, Bilgi ve Kültür Yarışmasında Manisa 1.’si, Tübitak Ege 1.’si olan öğrenciler ödüllerini eski Bakanlardan Prof.Dr. Ekrem Pakdemirli’den aldılar. Mezunlar adına Hilal Arı’nın konuşmasından sonra mezun olacak öğrenciler için hazırlanan plaket törenine geçildi. Plaket töreni için öğrenciler sahneye sınıf sınıf ve tek tek isimleri okunarak çağrıldı. Öğrencilerin plaketlerini Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Özkan yanı sıra Vali Yardımcısı Kadri Canan ve eski Bakan Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli eski milletvekili adayı Zeynel Balkız verdi.

Mezuniyet programı aralarında sunulan nostalji kliplerden sonra okul birincisi Niyazi Bali sahneye gelerek okul kütüğe adını yazdırdı. Bütün mezun öğrencilerin volkan ateşi eşliğinde sahneye çağrılmasından sonra öğretmenler adına matematik öğretmeni Serdar Karaman son ders adı altında duygulu bir konuşma yaptı .

Sahneye gelen mezuniyet pastasının kesiminden sonra öğrenciler hep beraber seyircilere el sallayarak geceye son noktayı koydular.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 10:35:35
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 10:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?