30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Selendi Belediyesi'nden anlamlı bağış

Manisa'nın Selendi ilçesinde okul sayısındaki artışa paralel öğrenci sayısının da artması sonucu, mevcut yurtlar ihtiyaca cevap veremeyince belediye Özel İdare'ye yurt yapılması amacıyla arsa bağışında bulundu. 

Selendi Belediyesi, Zafer mahallesi sanayi sitesi yanında bulunan boş arazide imar planı değişikliği uygulayarak, burada bulunan 4 bin 63 metre karelik arsayı yurt binası yapılması amacıyla İl Özel İdare'sine devretti. Selendi Kaymakamlığı makamında Kaymakam Vekili ve Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan ile İlçe Tapu Müdürü Fahri Dursun'un katılımıyla, karşılıklı olarak imza atılarak söz konusu arsanın devri gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mürsel Uçan burada yaptığı açıklamada, "Mülkiyeti belediyemize ait boş arsayı Anadolu Lisesi yurt binası yapılması için bedelsiz olarak Manisa Valiliği İl Özel İdaresi'ne devrettik, İlçemizin eğitim, öğretim ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacı ile bu kararı aldık." dedi. 

Kaymakam Şahiner de Belediye Başkanı Mürsel Uçan'a yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederek, yurt binasının yapımı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 17:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?