6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Selendi kar altında

Manisa'nın Selendi ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve gün içerisinde devam eden kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve gün içerisinde devam eden kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı ilçede araç sürücüleri yollarda mahsur kaldı.

İlçede başlayan ve kalınlığı 10 santimetreyi bulan kar yağışı, günlük yaşamın aksamasına yol açtı. Kar nedeniyle yolu kapanan çok sayıda köye ulaşım sağlanamıyor. İlçenin bugün pazarı olması nedeniyle bir çok pazar aracı yolda kalırken, Selendi-Kula yolunda da çok sayıda araç zincir takarak yoluna devam etmek zorunda kaldı. Bölgeye gelen karayolları ekipleri yolun açılması için yoğun çalışma yaparken jandarma da yolda geniş güvenlik tedbirleri aldı. İlçeye bağlı köy yolları tamamen kapanırken ilçede araçlara takılacak zincir kalmadı. Bazı araç şoförleri araçlarında bulunan tuzları yola döküp devam etmek istemesine rağmen yolda kaldı. Şehir içinde belediye ekipleri yolları açmak için çalışma yaptı. İlçe merkezinden Kula istikametine gidecek olan araçları trafik ekipleri zincirsiz geçişine izin vermiyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2012 Perşembe 19:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?