3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Selendi otobüslerinde siyah kurdele

Selendi ilçesinin seyahat acentesi olan Selkaya iller arası ve ilçeler arası araçlarına siyah kurdele ve Türk bayrağı asarak, şehitleri unutmadı.

Teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan 9 askerden biri olan Kulalı piyade komando er Mehmet Ali Karaduman ve diğer şehitlerimiz için Selendi ilçesinin Seyahat acentesi otobüslerin önüne Türk bayrağı ve siyah kurdele taktı.

Selkaya seyahat işletmesi yönetim kurulu Başkanı Yunus Kaya yeni uygulamayla ilgili şunları söyledi: “Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Abalı köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerin döşediği mayının patlaması ile 9 vatan evladı hayatı kaybetti.

9 kişi arasında Kula ilçemizin evladı, vatan bekçisi Mehmet Ali Karaduman da var. PKK terör örgütünün bu hain, insanlık dışı saldırısını kınamak ve tek vücut olduğumuzu göstermek için tüm şehirlerarası otobüslerimizin ve minibüslerimizin önlerine Türk Bayrağı ve siyah kurdele bağladık. Biz de tepkimizi böyle dile getirdik.”dedi.

Selkaya seyahate bağlı 16 otobüs siyah kurdele ve Türk bayraklarıyla yolcu taşırken, vatandaşlar da bu durumu takdir etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 16:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?