3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Selendi'de esnafa Deniz Bank'tan kredi

Selendi ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ziraat Odası yönetimleri, Deniz Bank ile kredi protokolü imzaladılar.

İmza töreni, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Denizbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Batı Anadolu Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Denizbank Kula Şube Yönetmeni Mehmet Ünal Bozkurt ile Selendi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Eryıldırım, Esnaf Odası 2. Başkanı Nevzat Altun ve Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız'ın katılımıyla gerçekleşti.

Protokol çerçevesinde oda üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile aylık taksit ödemeli destek kredisi, teminat mektubu, rotatif ve spot kredi imkanı sunuluyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları odaya veya Deniz Bank Kula Şubesi'ne başvurmaları gerekiyor.

DenizBank ile Türkiye Ziraat Odaları (TZOB) Birliği Kula Şubesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Ziraat Odası üyeleri DenizBank'ın sunduğu tüm finansal hizmetlerin yanı sıra, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacaklar.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 20:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?