5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Selendi'de feci kaza!

SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA

Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 6'sı öğrenci 9 kişi de yaralandı.

Doktora gitmek için yola çıkan Mustafa Y.'nin kullandığı 10 VC 355 plakalı sepetli motosiklet, Selendi Simav yolu Akyokuş mevkiinde karşı yönden gelen Ali Osman E. idaresindeki 45 U 5374 plakalı özel otoyla kafa kafaya çarpıştı.

Motosiklette bulunan ve asfalt zemine kafalarını çarpan Zeynep Yıldız (60) ile Memnune Yıldız (37) kaza yerinde hayatını kaybetti. Memnune Yıldız ve Zeynep Yıldız'ın cenazesi İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı sonra otopsi için İzmir'e gönderildi.

Kazada eşi ölen Ramazan Yıldız arkadaşları tarafından teskin edildi. Ramazan Yıldız, 2007 yılında 9 yaşındaki kızı Semiha Yıldız'ı şimdi de eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

9 YARALI

Motosiklette bulunan Mustafa Yıldız ve Memnune Yıldız'ın 1,5 yaşındaki kızı Semanur Yıldız ve özel otoda bulunan Selendi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri Ufuk Ağır (13), Umut Ağır (13), Tuncay Eroğlu (14), Ahmet Eroğlu (13), Tevfik Eroğlu (12), Yavuz Eroğlu (12) ve araç sürücüsü Ali Osman E. yaralandı.

Yaralılardan Mustafa Yıldız ile 1,5 yaşındaki Semanur Yıldız ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Emniyet ve jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş güvenlik tedbirleri alırken kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Motosikletin sepetinin kaza anında yerinden koparak motosikletten ayrıldığı, otomobilin yaklaşık 20 metre sürüklendiği görüldü..

SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
SELENDİ'DE ÖLÜMLÜ KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:48:05
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 20:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?