30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Selendi'ye özel rehabilitasyon merkezi

Manisa'nın Selendi ilçesinde özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların topluma kazandırılması amacıyla hizmet verecek olan Özel Ege Hayat Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı. 

Fatih mahallesi Atatürk caddesi üzerinde bulunan merkezin açılış törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan ve çok sayıda davetli katıldı. Tanrıverdi ile Başkan Uçan kurdeleyi keserek merkezi hizmete açtı. 

Merkezi Kula ilçesinde bulunan Özel Ege Hayat Eğitim Merkezi Selendi Şubesi'nde ilk etapta Selendi den Kula'ya giden 110 engelli öğrencinin eğitim göreceği belirtildi. 250 öğrenci kapasiteli rehabilitasyon merkezinde yapılacak faaliyetle ilgili Eğitim Danışmanı Fatih Çetin bilgi verdi. Çetin, "Sosyal güvencesi olsun ya da olmasın her yaş grubunun tüm giderleri devlet tarafından karşılanıyor. Uzman eğitimci kadrosuyla her öğrenciye özel ilgi ve şefkat anlayışıyla hareket ediyoruz. Çocuklarımız evlerinden servisle alınıp eğitim gördükten sonra tekrar servisle evlerine bırakılıyorlar. İsteyen veliler merkezdeki bekleme odamızda çocuklarını bekleyebilirler. Şu anda 8 personelle devam ettiğimiz eğitimlerimiz bireysel ve grup olarak uzman eğitimciler tarafından verilmektedir." dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, rehabilitasyon merkezinin Selendi'ye hayırlı olmasını dileyerek, görev yapacak personele başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 15:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?