30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sende mi Monaliza!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ele geçirilen esrar içen "Monaliza" tablosu polisleri şaşırttı.


Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, Yılmazlar Mahallesi'nde E.Ç. isimli şahsın evinde arama yaptı. Aramalarda 1 kilo içime hazır esrar ile bu esrarların tartılmasında kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Esrar maddelerinin özellikle evin duvarlarında asılı tabloların arkasında saklandığı öğrenildi. Evde yapılan aramalarda dünyaca ünlü Monaliza tablosunda bir değişiklik yapan zehir tacirlerinin Monaliza'nın eline esrarlı sigara monte ettikleri tespit edildi. Ev sahibi olduğu öğrenilen E.Ç.'nin firar olduğu ve arandığı öğrenildi.
Öte yandan Turgutlu Kurtuluş Mahallesi'nde Y.G. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda boyları 30 cm ile 1 metre arasında değişen 124 kök esrar yapımında kullanılan hint keneviri bitkisi, 18 kök kurumaya bırakılmış kenevir ve 20 gram içime hazır esrar ele geçirildi. Y.G. isimli şahıs emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.


Emniyet yetkilileri, uyuşturucu madde yetiştiren ve satanlara yönelik operasyon ve çalışmaların artarak devam edeceğini bildirdi.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 18:42:12
Güncelleme :3 Haziran 2008 Salı 18:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?