4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Sevgilisini gözler önünde vurdu

Manisa'da bir süre önce ayrıldığı sevgilisiyle lokantada buluşan kadın, iş yeri çalışanlarının gözü önünde sevgilisini tabancayla dizinden vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Arda Mahallesi Avnigemicioğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. A.B. (35) isimli kadın 2 aydır nikahsız birlikte olduğu M.Ç.C. (42) ile otogar yakınlarında bir lokantada buluştu. Buluşmadan yaklaşık 4 dakika sonra A.B. çantasından çıkardığı tabancayla masanın altından M.Ç.C.'nin dizine ateş etti. Beklemediği bir saldırıya uğrayan M.Ç.C. acıyla ayağa kalkarak sevgilisinin elinden tabancayı almaya çalıştı. Boğuşmaya tanık olan iş yeri çalışanları da öfkeli kadını sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine çok yakın olan polis karakolundan gelen ekip, A.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sol diz kapağından yaralanan M.Ç.C. ise hastaneye kaldırıldı. İş yeri çalışanlarının gözü önünde yaşanan ilginç saldırı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Bu arada, A.B.'nin evli olduğu ve sevgilisi M.Ç.C. için bir süre önce eşinden boşandığı ve yaklaşık iki aydan bu yana da nikahsız olarak birlikte yaşadıkları öğrenildi. M.Ç.C.'den ayrıldığını ancak ayrıldıktan sonra zaman zaman kendisini rahatsız ettiğini iddia eden A.B., olay günü buluştuklarını ve aralarında tartışmaya başladıkları ve M.Ç.C.'nin kendisine küfür etmeye başlamasıyla üzerinde bulunan tabanca ile M.Ç.C.'yi 4 el ateş ederek bacağından vurduğunu ve namusunu temizlediğini söylediği iddia edildi. Şüpheli A.B. bugün "Tabancayla Adam Yaralamak ve Ruhsatsız Silah Taşımak"tan dolayı mahkemeye sevk edildi. A.B.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 16:34:05
Güncelleme :10 Ocak 2009 Cumartesi 16:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?