3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Sezer Öztürk kadro dışı!

MANİSASPOR'DA SEZER ÖZTÜRK GERİLİMİ

Manisaspor takım kaptanı Sezer Öztürk'ün izne çıkarıldıktan sonra basın yoluyla kulübe ve hocası Mesut Bakkal'a yönelik sert eleştirileri üzerine, Başkan Kenan Yaralı, Sezer'in kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Bu sezon Manisaspor'da 4. yılını geçiren Sezer Öztürk, sezon başında Galatasaray'a transferinin gündeme gelmesiyle birsüre kadro dışı kalmış, 27 günlük aradan sonra tekrar Manisaspor'da forma şansı bulmuş ve kaptan olmuştu.

Kulüp tarafından sezon sonuna kadar izne çıkarılan kaptan Sezer, Manisa'da yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, kadro dışı bırakıldığını, kulübün kendisine haksızlık ettiğini, teknik direktör Mesut Bakkal'ın kendisini kaptan olarak hiçbir zaman görmediğini, takımda forma giyme şansı bulamadığını öne sürerek, çeşitli eleştiri ve suçlamalarda bulundu. Sezer'in bu beyanatı Manisaspor Kulübü'nde gerilime neden oldu. Başkan Kenan Yaralı ile Teknik Direktör Mesut Bakkal akşam saatlerinde basın toplantısı düzenleyerek kaptan Sezer'in suçlamalarına yanıt verdiler.

Başkan Kenan Yaralı, "Sezer Öztürk bizim futbolcumuzdu. Kendisiyle ilgili uyumsuz ve disiplinsiz davranışlarından ötürü bu arkadaşımızı kadro dışı bırakacaktık ama menajerinin isteğiyle kendisine ve kulübe zarar vermemek için Sezer'i izinli gösterdik. Fakat, o bunu suistimal etti. Noter kanalıyla da biz zaten tebligatını yapacağız. Bu dakikadan itibaren artık Sezer izinli değildir, kadro dışıdır" dedi.

Sahip oldukları değerleri kaybetmeme konusunda çok hassas davrandıklarını ifade eden başkan Yaralı, "Ama malesef Sezer'in sezon başından başlayan ve bugüne kadar süren disiplinsiz bir tutumu vardı. Bu kulübün üstünde hiç kimse yoktur. Kulübün üstünde kendisini gören kişi düşer, kendini yakar. Ben bunu Sezer'in cahilliğine ve çocukluğuna veriyorum. Gene iyi niyet çerçevesinde davranıyoruz. Transferle ilgili de, kulübün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Bonservis bedelini yönetimin vereceği karar belirleyecek. Şu an için bu konuda birşey yok" diye konuştu.

 

BAKKAL: "SEZER DÖNERSE BEN GİDERİM"

Şahsına ve kulübe yönelik yapılan haksız suçlamalar nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu ifade eden teknik direktör Mesut Bakkal da sezon başından itibaren Sezer'le ilgili yaşadığı problemleri anlattı. Bakkal, "Hollanda kampında, takım oluşturmaya çalıştığım bir dönemde, transferini düşündüğümüz kaleci Ufuk ve Sezer, 'Neden bizi satmıyorsunuz? Bu kadar para veriliyor' deyip böyle bir problemle karşıma geldiler. Ben bunları, kendilerinin çocukluklarına verip takımda tutma gayreti içinde oldum.

Baktım bu işin içinden çıkılmıyor, 27 gün aramızdan ayrı kaldılar. Kendisi gazetede, 'Kaptan olarak bana değer verilmedi, benle hiç konuşulmadı' gibi söylemde bulunmuş. Ben buna çok üzüldüm. Çünkü kendisi takıma döndüğünde burda pastasını kestik, tekrar kaptanlıkla onure ettik. Onu kazanma adına bunu yaptık. 3 gün sonra da ben onu Fenerbahçe maçında oynatarak onure ettim. Bunları anlatmaktan sıkılıyorum ama bana yapılan suçlamalardan sonra kamuoyunun bunları bilmesi lazım. Bu tür olaylardan sonra en son

Denizli maçına gidiceğiz Sezer yok. Öğreniyoruz ki, sabahın 04.00'ünde İzmir Kordon'da otomobiliyle ceza yiyiyor arkadaş. Bunlar söylemekten utanıyorum ama şimdi herkes haddini bilecek. Yaptığı hatalardan sonra geldi benden özür diledi. Sonra Galatasaray ile maç yapacağız. İlk 18'de olmasına rağmen takımla ısınmaya çıkmadı. Bir takım kaptanı, o maçtan puan alıyosunuz ve kendisi hiç kimseye bir şey demeden soyunma odasını terk ediyor. Sezer'in kadro dışı kalmasını gerektirecek bu söylediğim sebepler sadece

bir kaç tanesi. Burada teknik direktör veya futbolcu değil Manisaspor önemlidir. Bu saatten sonra Sezer dönerse ben giderim" şeklinde konuştu.

İlk devrenin sonlarına doğru hedeflerini anlatan Bakkal, "14 haftada oynadığımız maçlara baktığımızda, iyi oynadığımız, gol pozisyonlarına girdiğimiz ancak kaybettiğimiz maçlar var. Şimdi biz de artık önümüze bakmak zorundayız. Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarını en iyi şekilde bitirip, hedeflediğimiz puan 24'tü, iki maçı da alırsak 23 puanla bitireceğiz. Yine de hedefimize ulaşmış olacağız. Ama biz fırsat teptik, insanların tepkisi doğal, daha iyisini yapmamız gerekiyordu ama çok ucuz kaybettiğimiz maçlar

da oldu" dedi.

MANİSASPOR'DA SEZER ÖZTÜRK GERİLİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 19:44:02
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 20:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?