4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Sezer'e Kırkağaç'ta sevgi seli

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaptığı mitingde, Türkiye'yi yönetenlerin, yurttaşın yaşadığı sıkıntının farkında olmadığını öne sürdü.

DSP Lideri Zeki Sezer, Kırkağaç belediye başkan adayı Ali Rıza Duman, Bakır beldesi adayı İsa Çelik ve İlyaslar beldesi adayı Mustafa Olgun'a destek vermek için Kırkağaç'a geldi. Seçim otobüsüyle kente giren Sezer, ilgiyle karşılandı. Sezer yaptığı konuşmada, merhum Bülent Ecevit dönemiyle bugünü kıyaslayarak, Ecevit döneminde çitçinin daha iyi şartlarda üretim yaptığını emeğinin karşılığını aldığını, zeytinyağı ve pamuğun daha iyi fiyatlarla satıldığını öne sürdü.

Sezer sözlerine şöyle devam etti:  "Ecevit döneminde zeytinyağına prim veriliyordu. Demek ki çiftçi destekleniyormuş, prim veriliyormuş. Bugünkü Başbakan'a duyurulur. Derdimiz ve sorunumuz çok, bunları aşmamız lazım. 21. yüzyıldayız artık. Bu ülkede köylüsü, kentlisi, çiftçisi esnafı hak ettiği hizmeti hak ettiği desteği almalı ama iktidar ve muhalefet televizyon ekranlarında birbirleriyle kavga ediyorlar. Ben de bunlara diyorum ki adam gibi siyaset yapın. İşsizliği ve yoksulluğu yenmenin zamanı, üretim zamanı, şimdi yatırım zamanı, şimdi
gençlerimizi meslek edindirme zamanı, mesleksiz genç bırakmamanın zamanıdır"

Ülkeyi ilçe ilçe belde belde dolaştıklarını ifade eden Sezer, "Milletimizin dertlerini sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. O sorunların da çözümlerini hep birlikte üretiyoruz. Gevezelikle geçiştirebileceklerini zannedenler çiftçinin, esnafın sorunlarını yok sayanlar başka bir siyaset anlayışını dayatmaya çalışanlar artık Türkiye'nin gerçeği değildir. Biz bütün milletimizi sevgiyle kucaklıyoruz. Milleti zenginleştirecek çiftçiyi ve esnafı destekleyecek projelerle önümüzdeki döneme hazırlanıyoruz" dedi

DSP lideri Sezer, Kırkağaç adayı Ali Rıza Duman'ın 29 Mart'ta büyük bir zaferle belediye başkanlığını seçileceğine inandığını belirterek Kırkağaçlılardan destek istedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 12:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?