5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Şiir dolu bir akşam

ÖĞRENCİLERDEN ŞİİRLERLE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Manisa TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi öğrencileri 'Sevdamız Türkiye Şiir Akşamı' isimli program düzenleyerek birbirinden güzel şarkılarla, şiirlerle izleyenlere birlik beraberlik mesajları verdiler.

Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen şiir akşamına Milli Eğitim Müdür Aziz Ersoy, Milli Eğitim Şube Müdür Müşahit Sudan, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından programın açılış konuşmasını yapan TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Mustafa Örnek, “2006-2007 eğitim öğretim yılında hizmete açılan TBMM 85. Yıl Çok Programlı lisemiz Manisa'nın kenar mahallelerinde bir yerde olmasına rağmen bu güne kadar Manisa'nın her bölgesinden öğrenci almaya başladı. Yıllar geçtikçe öğrenci sayımız katlanarak arttı. Şu anda 520 öğrencimiz var. 100 öğrenci ile yola çıkan okulumuz 4 yıl içerisinde öğrenci sayısını 520 ye çıkardı. Okulumuzun açılışından bu yana her zaman destek veren milli eğitim camiasına ve Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öncelikle eğitimi temel aldıklarını vurgulayan Örnek, "Öğrencilerimizi eğitilmiş birer birey haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bugün de öğrencilerimiz şiir dinletisi düzenledi. Şiir tarife sığmaz, kelimelerle tarif edilemez. Şiir bir duygudur, sergidir. Duygusu ve sergisi olmayan bir insandan söz etmem mümkün değildir.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler şiirler, şarkılar, ilahiler okuyarak izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

ÖĞRENCİLERDEN ŞİİRLERLE BİRLİK BERABERLİK MESAJI
ÖĞRENCİLERDEN ŞİİRLERLE BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:40:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:06:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?