31
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Silah operasyonunda 11 gözaltı

Manisa'da silah ticareti yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı. 

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde çeşitli tarihlerde toplu halde silah ticareti yaptıkları ve kuru sıkı tabancaları gerçeğe dönüştürdükleri öne sürülen bir şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda N.S. (25), M.U. (23), F.U., O.S. (20), M.K. (25), A.D. (62), Ö.E. (23), M.A. (23), C.D. (30), M.D. (23) ve A.D. (33) adlı şahıslar gözaltına alındı. 

Şüphelilerden C.D.'nin otomobilinde yapılan aramada, kendi adına düzenlenmiş ve üzerinde kendisine ait uzman çavuş kıyafetiyle çekilmiş fotoğraf bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) erbaş ve erlere mahsus kimlik kartı ve kendi fotoğrafı bulunan O.D. (Orhan Demirağ) adına düzenlenmiş bir sürücü belgesi bulundu. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada, çok sayıda gerçek ve kuru sıkı tabanca, av tüfeği ile bıçaklar bulundu. 

11 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından ele geçen silahlarla birlikte adliyeye sevk edildi. Şebekeyle bağlantılı oldukları belirtilen S.E., K.A. ve F.S. adlı şahısların da arandığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 16:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?