30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Silahlı baskın: 2 ölü

Manisa'da meydana gelen olayda, Akhisar'dan Manisa'ya geldikleri öğrenilen Gezer ailesinin biri bayan 5 ferdi, önceden husumetli oldukları Aralı ailesine yönelik silahlı baskın düzenledi. Sokak ortasında yaşanan çatışmada, ağır yaralanan Aralı ailesinden 2 kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Manisa'da meydana geldi. Akhisar ilçe merkezinde ikamet eden D.G., K.G., E.G. ve bayan C.G. ile A.C., daha önceden kız meselesi ve bazı olaylardan dolayı husumetli oldukları Manisa merkez Atatürk mahallesi Kanal Boyu Sokak'ta oturan Ferhat ve Bayram Aralı kardeşlerin evlerine silahlı baskın düzenledi. Ellerindeki pompalı tüfek ve tabancalar ile çapraz ateş açan saldırganlar, Ferhat ve Bayram Aralı kardeşleri ağır şekilde yaraladı. Gezer ailesinin
fertleri olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi. 

Olay sırasında kucağındaki 2.5 yaşındaki kızı Hazal ile birlikte mermilere hedef olan kocasının üzerine kapaklanmasına rağmen hayat arkadaşını kurtaramadığını belirten gözü yaşlı eş Yeliz Aralı, "Gitti aslan gibi kocam. Ateş etmesinler diye kızımla kocamın üzerine kapaklandım ama yine ona kıydılar. Ben şimdi ne yapacağım bu bebeğimle yapa yalnız kaldım. Kocamın ve kayınımın katillerini bulsunlar" diyerek feryat etti. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aralı kardeşler, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Aralı kardeşlerin vücutlarında 8'er mermi bulunduğu bildirildi. 

Bu arada polis, Manisa Devlet Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemeleri aldı. Acı haberi duyan Aralı ailesinin fertleri hastaneye koştu. Aralı kardeşlerin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğulan yakınları fenalık geçirdi. Bunun üzerine hastane yetkilileri, acil servise gelen diğer hastaları Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne yönlendirdi. Manisa polisi cinayetleri işleyen katil zanlıları D.G., K.G., E.G. ve bayan C. G. ile A.C.'yi yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 17:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?