5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sır cinayeti sargı bandı çözdü

SIR CİNAYETİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KULLANDIĞI SARGI BANDI ÇÖZDÜ

Manisa'nın Salihli ilçesinde 4 Ağustos günü Fenerbahçe maçını izlemek için evden ayrılan ve 7 gün sonra ilçeye bağlı Beylikli Köyü'nde bekçiler tarafından sulama kanalının içinde cesedi bulunan Bayram Davulcu'nun (52) cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Davulcu'yu 16 Ağustos tarihinde Selendi'nin Karakozan Köyü'nde tarım ilacı içerek intihar eden kapı komşusu Tahsin Öğüt'ün (44) öldürdüğü ortaya çıktı.

Sır cinayetin aydınlatılmasında sağlık çalışanlarının kullandığı ve yaraları sarmada kullanılan bantın etkili olduğu öğrenildi.

Salihli'nin Sarıpınar Mahallesi'nde ikamet eden Bayram Davulcu, 4 Ağustos tarihinde Fenerbahçe maçını izlemek için evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Davulcu'nun cesedi kaybolduğu tarihten 7 gün sonra ilçeye bağlı Beylikli Köyü'nde Kesikler mevkiinden geçen sulama kanalının içinde köy bekçileri tarafından bulunmuştu. Davulcu'nun cesedinin bulunmasının ardından Davulcu'nun aynı mahallede kapı komşusu olan Tahsin Öğüt (44), Selendi'nin Karakozan Köyü'nde tarım ilacı içerek intihar etti.

Bunun üzerine soruşturmayı genişleten güvenlik güçleri olayı çok yönlü soruşturmaya başladı. Kanalda cesedi bulunan Bayram Davculcu'nun ağzının sağlık işinde çalışanların kullandığı bant ile kapatılması gibi küçük bir ayrıntıdan yola çıkan ekipler yapılan otopside maktulün tel ile boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

Selendi'de intihar eden Tahsin Öğüt'ün eşi ile sulama kanalında cesedi bulunan Bayram Davulcu'nun gönül ilişkisi olduğu yönünde şüphelenmesi neticesinde maktul Bayram Davulcu'yu telle boğulmak suretiyle öldürdüğü ve cesedi sağlık çalışanı olan H.G.'nin yardımıyla sulama kanalına attığı tespit edildi. Olay sonrası H.G. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak mahkemeye sevk edildi ve ilk sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SIR CİNAYETİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KULLANDIĞI SARGI BANDI ÇÖZDÜ
SIR CİNAYETİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KULLANDIĞI SARGI BANDI ÇÖZDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 18:08:03
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 19:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?