3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Siyasetçiler pazara çıktı

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Adayı Mürsel Uçan, ilçenin yerel pazarında esnafla buluştular.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Selendi’de seçim çalışması yaptı. Başkan Asayı Mürsel Uçan ile birlikte ilçede kurulan pazarı gezen Mehmet Çerçi, “Yapmış olduğumuz hizmetler gözler önündedir. Selendi’miz bundan 5 yıl önce hizmete susamış bir ilçemizdi. Bunun bilincinde olan belediyemiz ve AK Parti teşkilatımız hep birlikte toplu hareket ederek ilçeye alınması gereken hizmetleri getirebilmek için çaba gösterdiler. Bu çabaları da boşa çıkmadı. Selendi için yapılması gereken öncelikli projelerini bir bir hayata geçirdik.”dedi.

Küçük Sanayi Sitesi’ne giderek esnaf ziyaretinde bulunan Çerçi, “Sanayici esnafına bundan 5 yıl önce buranın çevre yolunu açacağımızı, devlet kanalı ile yapamazsak bile kendimiz bunu üstleneceğimiz söylemiştik. Bu yol sizlerin ve Selendi’mizin şehir içindeki trafiğini rahatlattı ve sanayimize ulaşımı kolaylaştırdı. Bu hizmetler selendi için yeterlimidir derseniz yeterli değildir. Selendi’mizin daha çok hizmetlere ihtiyacı vardır. Buda AK Parti iktidarının nimetlerinden faydalanılarak yapılacak işlerdir.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?