30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sokak çocukları için konser

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Sevgi Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından sokak çocukları için düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.


Dostlar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen geceye, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas, Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy, DSP ve MHP ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Programın açılış konuşmasını Salihli Sevgi Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yüksek Özalp yaptı. Özalp, “Derneğimiz 'Her şey insanı sevmekle başlar' ilkesi ile 2 yıl önce 13 kurucu üyesi ile yola çıktı. Bireysel çabaların sonuç vermediğini gördük ve sokaktan eve dönüş projemizi başlattık. Bu dernek çatısı altında çocuklarımız için bir fark sağlayalım diye bir araya geldik. Aile bağlarını güçlendirerek çocuklarımızı önce ailelerine sonra yaşları müsait işe, okula yani topluma kazandırmak için yola çıktık. Derneğimiz bugüne kadar 45 çocuğa ulaştı. Çocukların aileleri ile beraber bir takım sorunları çözdük. Okula gitmeyen 7 çocuğa iş imkanı sağladık. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı sokaktan alıp topluma kazandırmayı, derneğimizin yönetim ve üyeleri ile birlikte kendimize ödev edindik. Onların hayat koşullarını daha yaşanır hale getirmek için bize katılın ve gönüllerinizin kapılarını bu çocuklara açın” dedi.

Konuşmanın ardından İzmir'in tanınmış sanatçılarından Dilek sahne aldı. Birbirinden hareketli şarkıları ile programa katılanları coşturan Dilek, sokak çocukları ile karşılıklı oynamayı da ihmal etmedi. Gece de ayrıca çekiliş yapılarak dernek için gelir sağlandı.

..
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 16:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek nur akdayı IP: 88.236.9.xxx Tarih : 28.08.2008 22:21:09

salihli sevgi çocukları dernegini kuran ve yaşatmaya çalışan yönetim kurulu ve üyelerini canı gönülden kutluyorum çünkü çocuklar gelecegimiz we ülkemizin teminatıdır sokaktan bir çocugu kurtarmak topluma kazandırmak çok güzel bir olaydır kutlar başarılarınızın devamını dilerim