3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Sokak çoçukları yararına şiir CD'si

Manisa'nın Salihli ilçesinde Sevgi Çocukları Derneği yararına hazırlanan şiir CD'si için çalışmalar tamamlandı.

Bin adet basılacak olan CD'lerden elde edilecek olan gelir sokak çocukları yararına kullanılacak.


CD çalışmaları için Hotel Lidya Sardes'te düzenlenen toplantıya Salihli Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Yüksel Özalp, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Başkanı Talat Zurnacı, STSO Basın danışmanı Şirin Yörük ve yazar Gülgün Yalvaç katıldı. Oda olarak daha önce sokak çocuklarına yardım edeceklerini ifade ettiklerini ve verdikleri bu sözü yerine getirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden STSO Başkanı Talat Zurnacı, “Verdiğimiz sözü yerine getirmenin onuru ve sevinci içersindeyim.

Biz bize düşeni yaptık Salihli halkı destek verirse başarıya ulaşacağız” dedi. Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Yüksel Özalp ise, “Belediye başkanımızın desteğinin yanında STSO Başkanı Talat Zurnacı'nın jesti ve Salihli'nin Gül annesinin çocuklarımızın sesi olması inanılmaz güzel. Hep birlikte daha çok güzel çalışmalara imza atacağız. Valimiz ve siyasilerimizin de bu işe destek verirler ise bu çocuklarımıza kalacak bir yer temin eder, iş imkanı sağlarsak onlar kadar bizlerde yarınlara güvenle bakarız” dedi.


CD çalışmaları sırasında okuduğu şiirler ile çocukların sesi olan Gülgün Yalvaç ise, “Kısıtlı imkanlarla da olsa düşündüğümüz bir çalışmanın eyleme geçirilmesi ve çocuklarımızın sesi olmak çok güzel. Çocuklarımız sesimi ve şiirleri çok sevdi. Zaten okuduğum iki şiirde sevgi çocukları derneğimizde bulunan çocuklarımıza ait. Onlar yazdı ben okudum. Her kesimden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. CD'nin Ocak 2009'un sonunda piyasaya çıkartılması hedefleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 14:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?