30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Sokak ortasında doğum dehşeti

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, bir günlük kız bebeği dere yatağına atarak, ölümüne neden oldukları ileri sürülen 2 kadından birinin robot resmi çizildi.

İddiaya göre Soma'da bir kadın ıssız bir sokağın köşesinde doğum yaptı. Olayı gören vatandaşlar 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu.

Doğum yapan kadın, yanında bir başka kadınla birlikte olay yerinden kaçtı. Görgü tanıklarının ifadesine göre kadınlar kaçarken bebeği boğmaya çalıştı

İhbar üzerine su seviyesinin en aza indiği Darkale Deresi'nin yatağına gelen polis ekipleri, yeni doğmuş bir kız bebek buldu. Dere yatağından çıkarılan ve halen yaşadığı anlaşılan bebek, önce sağlık ocağına, ardından Soma Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Ancak, henüz bir günlük olduğu anlaşılan bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin, başını çarptığı için öldüğü anlaşıldı.

Polisin çevrede yaptığı araştırmalar sonucunda, iki esmer kadının bebeği 2 metre yükseklikteki tellerin üzerinden dere yatağına attıkları belirlendi. Görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda kadınlardan birinin robot resmi çizildi. Polis, robot resmi ve kadınların bebeği sararak dere yatağına attıkları kapişonlu eşofman üstünün fotoğrafını, ‘Aranıyor’ ibaresiyle halkın görebileceği yerlere astı. Polis yetkilileri, robot resmi çizilen kadının 20- 25 yaşlarında, 1.60- 1.70 boylarında, 65- 70 kilo, kumral saçlı, kahverengi veya ela gözlü olduğunu belirtirek, eşkale uyan kişiyi görenlerin 155 Polis İmdat hattını aramalarını istedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 07:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?