5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Sokak ortasında infaz!

Manisa'da kavga ettiği C.K. tarafından tabancayla başından vurularak ağır yaralanan Fehmi Hasgör, tedaviye alındığı Manisa Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Beyin ölümü gerçekleşen Hoşgör'ün babası Hilmi Hoşgör'ün oğlunun organlarını bağışlayacağı belirtildi. Hasgür'ün daha önce beyin kanaması nedeniyle vefat eden amcası Salih Hoşgür'ün de organlarının bağışlandığı öğrenildi.

Polis, olaydan sonra kendisini bekleyen otomobile kaçan G.K.'nin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

Olay, Birinci Anafartalar Mahallesi Belediye Caddesi'nde bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İşsiz 27 yaşındaki G.K., Hükümet Caddesi'ndeki bir kahvehanede oturan aralarında alacak meselesinden husumet bulunan Fehmi Hasgör'ü bir arkadaşı aracılığıyla dışarı çağırdı. G.K., dışarı çıkan Hasgör'le kahvehaneden uzaklaşarak konuşmaya başladı.

Y ürüyerek, Belediye Caddesi'ne geldiklerinde aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine G.K. belinden çıkardığı tabancanın kabzesiyle Hasgör'ün başına vurdu, yere devirdi. Daha sonra bir el havaya, bir el de Hasgör'ün başına ateş edip yaralayan G.K., ilerde kendisini bekleyen 45 HN 590 plakalı otomobile binip kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri Hasgör'ü, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Hasgör'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Polis, G.K.'nin kaçtığı 45 HN 590 plakalı otomobili İbrahim Gökçen Bulvarı'nda terkedilmiş olarak buldu. G.K. ve kendisine yardımcı olduğu ileri sürülen kimliği belirsiz kişinin yakalanması için çalışma başlattı
 

...
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 11:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?