3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Soma huzurevine kavuşuyor

Manisa'nın Soma ilçesinde Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı (SOSEV) tarafından yürütülen Huzurevi ek inşaatının bitme aşamasına geldiği bildirildi.

SOSEV yönetimi Soma'daki diğer sivil toplum kuruluşlarını çalışmalar hakkında bilgilendirmek üzere toplantı düzenledi. SOSEV Başkanı Mustafa Bayraktar Kızılay, Eğitim Gönüllüleri Derneği, Gaziler Derneği ve Spastik Özürlü Çocuklar Derneği yetkililerine inşaat hakkında bilgiler verdi.

Huzurevinde öğle yemeğinde toplanan dernek yetkililerine açıklamalar yapan Mustafa Bayraktar, inşaatı teslim aldıktan sonra 800 bin TL para harcadıklarını belirtti. Soma Belediyesi, SEAŞ ve çalışanlarına teşekkür eden Bayraktar, "Bize Manisa Valiliği'nden sonra en büyük yardımı Ege Linyit İşletmesi (ELİ) yapmıştır. Buradan tüm ELİ yetkililerine ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

İnşaatın bitmesi için bazı eksiklerin olduğunu ve 250 bin civarında paraya ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Başkan Bayraktar, "Bu yapılacak işler için yaklaşık 250 bin TL paraya ihtiyacımız var. Valilik 100 bin TL, İl Genel Meclisi 150 bin TL yardım sözü verdi. Bu paralar geldiğinde inşaatımız tamamlanacak. Binamız zemin artı 2 kattan oluşuyor. Zeminde sosyal hizmet işleri yürütülecek. 1. ve 2. katta yaşlılarımız kalacak." diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?