4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Soma MHP'ye yeni başkan

Manisa'nın Soma ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe kongresinde başkanlık yarışını Süleyman Saran kazandı.

Süleyman Saran 200 delegenin 129'unun oyunu alarak MHP Soma İlçe Başkanı oldu. Belediye Sinema Konferans Salonu’nda yapılan kongreye MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, Erkan Akçay, Manisa İl yöneticileri, çevre ilçe ve belde yöneticileri ile MHP Soma delegesi katıldı. Manisa Milletvekilleri birer konuşma yaparak meclis çalışmaları ve parti çalışmaları hakkında delegeyi bilgilendirdi. Daha sonra İlçe başkan adayları Süleyman Saran ve Kadri Dumlu birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar. Konuşmanın ardından birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Divan Başkanlığını MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz'ün yaptığı kongrede seçime geçildi. 207 delegenin oy kullandığı seçimlerde 200 geçerli oy çıktı. 129 oy alan Süleyman Saran'ın listesi seçimi kazandı. Eski Başkan Kadri Dumlu'nun listesi ise 71 oyda kaldı.

Yeni İlçe Başkanı Süleyman Saran'ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Tuncay Çelik, H.İbrahim Güney, Oğuzhan Gezer, İsmail Adalı, Zafer İlhan, Atiye Eryiğit, Gülşen Uğurtan, Şevket Yazıcı, Hakan Kavaklıçeşme, Ali Silahlı, Hakan Coşkun, Salih Tetik.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 14:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?