4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Soma Müftülüğü aile bürosu açtı

Manisa Soma İlçe Müftülüğü, hizmet binası içerisinde özel sohbet ve istirahat odası ile kütüphane bulunan Aile Bürosu oluşturdu.

Müftülük binasının zemin katında kurulan Aile Bürosu'nun açılışına Kaymakam Abdülkadir Karataş, İlçe Müftüsü Emanullah Polat, Milli Eğitim Müdürü Recep Duman, Vergi Dairesi Müdürü Kazım Tuğcu SEAŞ Genel Müdürü Halil Çıtak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Karataş yaptığı konuşmada, "Böyle güzel bir mekanın Soma'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. İlçe Müftüsü Emanullah Polat ise, "İlçemizde muhtemel aile içi huzursuzlukların giderilmesi için Müftülük olarak bu büyoru oluşturduk. Burada özel sohbet odası, istirahat odası ve kütüphane bulunuyor. Eşleri anneleri buraya bekliyoruz. Huzursuzluklarını gidermek için, sukunete ermek için, Hz. Muhammed'in mesajını alabilmek için burada 20 tane bayan Kur'an kursu öğretmenimiz hizmete hazır olacak. Bunların her biri nöbetleşerek annelerimize, kızlarımıza yardımcı olmak için ellerinden gelen gayretleri gösterecekler." dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?