4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Soma'da Kütahyalılar temel attı

Manisa'nın Soma ilçesinde belediye tarafından yaptırılacak Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Nazım Yavuz Stadyumu yanındaki alanda yapılacak hizmet binasının temel atma törenine Belediye Başkanı Hasan Ergene, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı M. Ali Özkan, içe yönetim kurulu üyeleri, Buruyar Madencilik Müdürü Ahmet Genç, Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Ergene yaptığı konuşmada, "Bu mahallemizin ihtiyaç duyduğu güzel bir yeşil alanın ve sosyal tesisin temellerini hep birlikte atacağız. Hem mahallemize hem derneğimize hem de bütün Somalılara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kütahyalılar Kültür ve Dayanışma Derneğimiz hep hayırlı ve güzel işlerin içinde oldular. Örnek davranışlar sergilediler. Sünnet merasimler, hayırlar, iftarlar verildi. Bu bakımdan dernek başkanı ve dernek yöneticilerimizi ve bütün Kütahya'dan gelip Soma'ya yerleşen hemşehrilerimizi gönülden kutluyorum. Biz de tabiki bu yaklaşıma karşılıksız ve kayıtsız kalamazdık. Dernek başkanımızla yaptığımız istişareler neticesinde buradaki bu yeşil alanın üzerine hem dernek binası, kafeterya ve sosyal tesis ve üzerine misafirhanesi ile beraber binayı ve çevre düzenlemesini yapmayı uygun gördük. " dedi.

Konuşmanın ardından kurban kesilerek dua yapıldı. Daha sonra topluca temel atmak için düğmeye basıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 13:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?