3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

'Sosyal belediyecilik bizimle başladı'

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, seçim çalışmaları kapsamında Uncubozköy Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısında yaptığı ve yapacağı hizmetleri mahalle sakinlerine anlattı.

AK Partililer Uncubozköy Mahallesi’ne konvoy halinde giriş yaptılar. Toplantıya Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve partililer tam kadro katıldı. Uncubozköy mahalle sakinleri Başkan Kar ve partililere büyük ilgi gösterdi.

Çok sayıda mahalle sakinine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, “4,5 yılda 94 adet hizmeti yaparak halkımızın kullanımına sunduk. Kamyon garajı, mezbahane, meydan ve yeraltı otoparkı, yeni hal tesisleri, fuar merkezi, Akpınar tesisleri, 2 köprülü kavşak ve bunlara benzer çok sayıda tesis ve hizmeti Manisa’ya kazandırdık.”dedi.

CHP’LİLER ÖĞRENCİ BURSLARINI İPTAL ETTİRDİ
Başkan Kar belediye tarafında yapılan sosyal içerikli hizmetlere de değinerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunların dışından bizden önce sosyal belediyecilik adına hiçbir şey yoktu. Sosyalliğin S’si yoktu. Biz geldik, sadece Ramazan ayında 5 bin kişiye yardım ettik, her gün 2 bin 500 kişinin evine yemek götürüyoruz. 600 öğrenciye burs veriyorduk ama CHP’liler bursları iptal ettirdi. Yani daha önce hizmet etmedikleri gibi şimdide yapılan hizmetleri engelliyorlar. Gönülden Gönüle Derneği’ni kurduk böylece ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza yardım götürüyoruz. Bunlar belediyecilikte bir ilktir. Ayrıca kültür sanat adına yine Manisa’da bir ilk olarak tiyatromuzu hayata geçirdik. Çocuk kültür sanat merkezlerimizi açtık ve açmaya devam edeceğiz. 350 öğrencimize ücretsiz olarak üniversite kursu veriyoruz.”

İFTİRA ATIYORLAR
Başkan Kar, Uncubozköy’de yapılan hizmetleri anlatarak, “İnsanlarımızın karnı boş laflara tok. Biz karalama çamur at siyaseti yapmıyoruz. Biz sadece yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi anlatıyoruz. Birileri gelmiş biz Bozköy’deki imar planını değiştireceğiz diyorlarmış. Hukuktan anlayan birileri onlara anlatsın. 60 gün içinde dava açılmazsa hiçbir değişiklik yapılamaz. Yani onların yaptığı insanları kandırmaktır. Bizim kimsenin itiş kakışıyla işimiz olmaz. Bizler vatandaşımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bunun düşüncesi içerisinde hareket ederek ona göre hizmetlerimiz yapmaya çalışıyoruz.” diyerek, yapacağı hizmetleri anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 17:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?