5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Su deposuna güvenlik önlemi

SU DEPOSUNA GÜVENLİK ÖNLEMİ

Manisa Belediyesi Ilıca Su Deposu’nun etrafı, herhangi bir sabotaja mahal vermemek amacıyla duvarla çevrilmeye başlandı.

Çalışmalar hakkında Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Cem Çöllü’den bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ilıca Su Deposu’nda bugüne kadar bu çalışmanın yapılmadığını, olabilecek bir sabotajın önüne geçmek amacıyla su deposunun etrafının duvarla çevrildiğini ifade etti. Bütün Manisa halkının hemen hemen yarısının su ihtiyacı olan sondajların, Ilıca Su Deposu’ndan yapıldığını vurgulayan Başkan Ergün, “Bu bölge için bir koruma önlemi alınmamış bugüne kadar. İnsanlarımızın sağlığı açısından herhangi bir sabotaja maruz kalmaması için 800 metrelik Ilıca Su Deposu’nun etrafını tül betonla koruma altına almak amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir aylık bir sürede buranın etrafını tamamen kapatmış olacağız. Buranın daha sağlıklı, herhangi bir sabotaja mahal vermeden güvenli bir şekilde hizmet vermesini sağlayacağız” dedi. Ilıca Su Deposu’ndan diğer su depolarına saniyede 600 metreküp su sondajlandığını belirten Başkan Ergün, “Bunun yanında Çapa Çarık Su Deposu’nda da iki tane daha su sondaj ihalesini yapıyoruz. İhalenin tamamlanmasının ardından Manisa’da herhangi bir su sıkıntısı yaşanmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Başkan Ergün, Ilıca Su Deposu’nun etrafının duvarla örülmesinin ardından aydınlatmasının yapılacağını da sözlerine ekledi.

SU DEPOSUNA GÜVENLİK ÖNLEMİ
SU DEPOSUNA GÜVENLİK ÖNLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 18:02:04
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 18:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?