4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Su sayaçları yenileniyor

Manisa'da 10 yılını tamamlamış su sayaçları, belediyenin yaptığı ihale ile bakıma alınacak. Bakım ücretinin alınmayacağını, sadece sökme takma ücreti alınacağını belirten Su İşleri Müdürü Erdal Nohutçu, vatandaşlardan bu konuda yardımcı olmalarını istedi. 

Vatandaşların bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Manisa Belediyesi Su İşleri Müdürü Erdal Nohutçu "Manisa’da bulunan ve 10 yılını tamamlamış su sayaçlarını 10 gün önce yaptığımız 36 milyar 400 milyon liralık ihale bedeli ile kazanan firma su sayaçlarını sökerek atölyede bakıma alacak. Arızalı çıkan sayaçlar onarılacak ve sayaçlar yerlerine takılacak. Bazı vatandaşlar tarafından bu konu yanlış anlaşılarak tartışmalar çıkıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.

Nohutçu, ayrıca Belediyenin bu çalışma ile kaçak su kullananları da tespit edeceğini belirtti. Ayrıca su sayaçlarının bakıma alınması ile sökme takma ücreti olarak vatandaşlardan 8 YTL alınacağını belirterek "Su abonelerimizden bakım ücreti almacağız. Fakat 8 YTL sökme takma ücreti alacağız, bakım sırasında su sayacında değiştirilecek parçalar içinde ayriyetten ücret alınacak" diye konuştu.



Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:56:45
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 14:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?