30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Suç örgütüne sıkı takip

Manisa  Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, adam kaçırma, zorla çek senet imzalatma, gasp gibi suçları işledikleri ileri sürülen Manisa merkezli organize suç örgütüne yönelik Ege Bölgesi’nde operasyon başlattı.

Operasyonun ilk etabında örgütün lider kadrosunda yer aldığı iddia edilen A.B., S.Y., İ.Ç. ve A.Ç. Çanakkale’de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Suç örgütünün Manisa’da ve yakın illerde adam kaçırma, gasp, zorla çek senet tahsilatı, sahtecilik suçlarını organize şekilde yürüttüğünü belirleyen Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, suç örgütü üyelerini takibe aldı. Suç örgütü nedeniyle mağdur olan şikayetçilerin ifadelerini değerlendiren polis ekipleri, önceki gün operasyon başlattı. Ege Bölgesi’nde bir çok ili kapsayan operasyonun ilk bölümü Çanakkale’de yapıldı. Suç örgütünün lider kadrosunda olduğu iddia edilen A.B., S.Y., İ.Ç. ve A.Ç. sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre suç örgütü nedeniyle mağdur olanların ifadeleri doğrultusunda operasyonun genişletileceği, Manisa ve ilçelerden gelecek ifadeler doğrultusunda da yeni gözaltıların olacağı öğrenildi. Operasyon ile ilgili geniş açıklamanın da sonuçlandıktan sonra yapılacağı bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:09:42
Güncelleme :9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?