30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Süper kahramanlar trafolarda

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan ve Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'be (GEDAŞ) ait elektrik trafolarına Salihli Belediyesi'nin girişimleri ile çizgi film kahramanlarının resimleri yapıldı.


Profesyonel ressamlar tarafından yapılan resimler sayesinde görüntü kirliliği oluşturan trafo binaları ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Görüntü kirliliği nedeniyle vatandaşların da tepki gösterdiği trafo binalarının güzel bir görünüme kavuşturulduğunu ifade eden Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Uygulama vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandı. Ümit ediyorum halkımız bu güzelliği korur. Salihli'yi seven herkesten trafoların üzerine ilan yapıştırmak veya yazı yazmak isteyenlere müdahale etmesi ve böyle bir olumsuzluk gördüklerinde durumu hemen belediyemize bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Trafoları çizgi film kahramanları ile süsleyen Ressam Müberra Dinç ve asistanı Mutlu Yılmaz ise yaptıkları bu işten çok büyük zevk aldıklarını ve şehrin güzelleşmesinde kendilerinin de bir payı olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çevreyi ve Salihli'yi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bunun için de emek harcıyoruz. Salihli halkından bu emeğe saygı bekliyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 17:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?