4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

SYDV yeni binasına taşındı

MANİSA SYDV YENİ HİZMET BİNASINDA

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yeni hizmet binasını gerçekleştirdiği törenle hizmete açtı.

Nişancıpaşa Mahallesi'nde bulunan hizmet binasının açılış törenine Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Vali Yardımcıları Kadri Canan, M. Zeki Özkan, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan ve davetliler katıldı. Daha önce Laleli semtinde hizmet veren vakfın, daha geniş bir çevreye hizmet verebilmesi için çarşı merkezine yakın bir yere taşındığını belirten Vali Yardımcısı M. Zeki Özkan, "Vakfımız açılışından itibaren yaptığı çalışmalarda 19 bin 209 kişiye hizmet ulaştırdı. Yapılan yardım miktarı 1 milyon 717 bin TL'dir. Ayrıca Aayın Vali'mizin katkılarıyla 5 bin ton kömürü dağıtmaya başladık. Bu yeni binamızın yapımında yenilenmesinde işe hazır hale getirilmesinde katkıları bulunan Mehmet Özak'a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Katkılarından dolayı hayırsever Mehmet Özak'a teşekkür plaketi veren Vali Celalettin Güvenç ise, "Yeni hizmet binamızı artık merkeze yakın bir yerde olduğunu kamuoyuna duyurmamız gerekiyordu. Biz de yardımcılarımız ile birlikte böyle bir açılış yapmayı uygun gördük. Bu vakıflar ülkemizdeki sosyal yaralarımızın önemine parmak basıyor. Devlet mahçup olmuyor. Son dönemlerde yine gurur ile söylemem gerekiyor. Vakfın ödenekleri ikiye, üçe, beşe katlanıyor. Kömür yardımları eklendi. Hatta evlere kadar kömür servislerini yapıyoruz. Bu büro da arkadaşlarımız özveri ile çalışıyorlar. Bu yüzden onları tebrik ediyorum. Bu tür çalışmalarda ve eğitimde yardımsever iş adamlarımızından destek istiyoruz. Vakfımızın Manisa'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü kurdeleyi keserek vakfın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdiler.

MANİSA SYDV YENİ HİZMET BİNASINDA
MANİSA SYDV YENİ HİZMET BİNASINDA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 12:23:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 12:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?