30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Tacizci yeni evli genç çıktı

Yedi kız çocuğu ve bayana cinsel tacizde bulunan zanlının kısa bir süre önce evlendiği öğrenildi.

MANİSA’da yedi kız çocuğu ve bayana cinsel taciz iddiasıyla gözaltına alınan İ.G’nin fabrika işçisi olduğu ve kısa bir süre önce evlendiği ortaya çıktı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün Ekim ayından bu yana kentin değişik semtlerinde meydana gelen toplam 7 ayrı cinsel taciz olayının şüphelisinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada, Manisa merkezinde çeşitli adreslerde, toplam 7 ayrı olayda, yaşı küçük kız çocuklarına ve kadınlara elle sarkıntılık yaparak cinsel tacizde bulunduğu belirlenen şüpheli İ.G’nin (24), alınan eşgal bilgileri doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı belirtildi.

Teşhis edildi

Yaklaşık iki aydır Manisa’nın değişik yerlerinde tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli İ.G.’nin, mağdur olan S.S.T. (16), S.G. (16), D.A. (17), E.Ç.(14), S.Y.(16) ile B.B.(18) ve N.B (20) tarafından kesin olarak teşhis edildiği ve adli makamlara sevk edildiği bildirilen açıklamada, şüphelinin Kenan Evren Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan bir plastik enjeksiyon fabrikasında işçi olarak çalıştığı ve kısa süre önce evlendiği kaydedildi.

Kızları kaçıracaktı

İZMİR’in Urla İlçesi’nde bir ilköğretim okulu önünden, 9 yaşlarındaki iki kız çocuğu, kimliği belirsiz bir erkek tarafından kaçırılmak istendi. Olay saat 12.00 sıralarında Yenice Mahallesi, Albay Çolak İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Polise başvuran Sıtkı Ebeler ve Meral Yıldırım, M.E. ve K.Y. isimli kızlarının kimliği belirsiz bir erkek tarafından kaçırılmak istendiğini belirtip şikayeçi oldu. Polis, eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Hürriyet Ege
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 10:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?