4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Takla atan araçtan sağ çıktılar

Manisa'nın Salihli ilçesinde oğlunun yemin töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu araç, Salihli-Gölmarmara karayolu üzerinde bulunan köprüde takla attı. Kazada aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Kaza, Salihli-Gölmarmara karayolu üzerinde bulunan Alaşehir Çayı Köprüsü'nde bugün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Yaşar Turan(41), yanında eşi Havva Turan(43), çocukları Emre(14), Fatma(22), Ebru(16) Turan ile Çanakkale'de askerlik yapan oğlu Mehmet Turan'ın (20) yemin törenine katıldı.

Yemin töreni sonrası oğlunu da alarak Uşak'taki evlerine hareket eden Yaşar Turan yönetimindeki 64 AS 506 plakalı araç, Salihli-Gölmarmara karayolu üzerinde bulunan Alaşehir Çayı Köprüsü üzerine geldiğinde iddiaya göre karşı şeritten gelen ve plakası alınamayan bir kamyonun selektör yaptığını fark etti. Bu sırada paniğe kapılan sürücü Yaşar Turan aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazada şans eseri ölen olmazken, Turan ailesinin fertleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası yaralılar Salihli Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Bu sırada Salihli'nin Akhisar-Gölmarmara ile ulaşımını sağlayan yol, kaza nedeniyle yaklaşık 30 dakika trafiğe kapandı ve 2 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi 09:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?