3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Takma dişleri boğazına kaçtı!

Manisa'da Hak ve Eşitlik Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nu dinlerken takma dişleri boğazına kaçan emekli astsubay, 112 ekiplerinin zamanında müdahalesiyle boğulmaktan kurtuldu.

HAK-PAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Manisa'da partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Cumhuriyet Alanı'nda az sayıda kişinin katıldığı mitingde Pamukoğlu yaklaşık 1,5 saat süren bir konuşma yaptı.

Pamukoğlu, iktidara gelmeleri durumunda Suriye sınırındaki mayınları Türk askerinin temizleyeceğini söyledi. Mitinge çevre il ve ilçelerden de vatandaşlar katıldı. Mitingin sonlarına doğru aniden fenalaşan emekli Astsubay Ali Demir, paniğe neden oldu. Nefes alamadığı için yanındaki arkadaşlarına derdini anlatmakta güçlük çeken Demir, vatandaşlar tarafından kalabalıktan çıkarılarak polis aracına getirildi. Miting alanında bulunan 112 görevlileri, Ali Demir'in ağzını açarak takma dişleri boğazından çıkardılar. Dili de ters dönen talihsiz adam nefes alarak rahatladı.

Aydın'dan geldiğini belirten Ali Demir, olayın ansızın olduğunu ve bir süre nefes alamayınca panik yaptığını söyledi. 112 görevlilerinin müdahalesinin ardından Demir miting alanına geri döndü.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 23:40:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEM DOĞAN ERDOĞAN IP: 85.105.13.xxx Tarih : 12.06.2009 10:44:06

Düzeltme ! HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ'NİN  KISALTILMIS ADI HEPAR 'DIR.