5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Tanrıverdi Kırkağaç'ta market açtı

TANRIVERDİ KIRKAĞAÇ'TA MARKET AÇTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kırkağaç ilçesinde Yeşil Portakal Alışveriş Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa, Akhisar ve Soma'da market zincirleri bulunan Yeşil Portakal'ın Kırkağaç şubesinin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin yanı sıra Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve çok sayıda davetli katıldı. Marketin açılış kurdelesini kesen Tanrıverdi, "Türkiye ekonomisi hızla yoluna devam etmektedir. İnanıyorum ki böyle işletmelerle ekonomimiz daha da

ilerleyecek. Yeni açılan bu işyerinin Kırkağaçlılara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra açılışı yapılan alışveriş merkezini gezen Tanrıverdi, stantlara uğrayarak ürünleri inceledi. Market sahibi İsmail Karakaş, "Amacımız Kırkağaçlıların en kaliteli ürüne en ucuz fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak. Manisa, Akhisar ve Soma'da açılan market zincirleri olarak tüketiciler tarafından tercih ediliyoruz, Kırkağaç'ta da bu talebi sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

TANRIVERDİ KIRKAĞAÇ'TA MARKET AÇTI
TANRIVERDİ KIRKAĞAÇ'TA MARKET AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 17:40:00
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?