4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Tanrıverdi temel attı

TANRIVERDİ, KIRKAĞAÇ'TA ÇOK AMAÇLI SALONUN TEMELİNİ ATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı köyünde Çok Amaçlı Salon'un temel atma törenine katıldı.

Törene Tanrıverdi'nin yanı sıra Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan, İlçe Başkanı Mehmet Candan, İl Genel Meclisi üyeleri belde belediye başkanları ve köy muhtarları katıldı.

Çok Amaçlı Salon inşaatının duvarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile diğer protokol üyeleri tuğla yerleştirip duvar ördüler. Alifakı Köyü Muhtarı Kasım Esen törene katılanlara teşekkür ederek Tanrıverdi, Vali Güvenç, Kaymakam Sırmalı ve İlyaslar Belediye Başkanı Çelikel'e birer plaket verdi.

Alifakı köyünü kendi köyü olarak kabul ettiğini belirten Hüseyin Tanrıverdi, "Daha önce verdiğimiz düğün ve çok amaçlı salon sözünü sayın Valimizin talimatlarıyla ve İl Özel İdaremizin imkanlarıyla gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da sizin ihtiyaçlarınızı bir bir yerine getireceğiz, bu noktada her zaman sizin yanınızdayız ve bize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

'Demokratik Açılım' konusuna da değinen Tanrıverdi, "Tabii ki Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Türkiye daha huzurlu ve mutlu olmak adına ileri ve müreffeh bir Türkiye olmak adına bölgesinde ve dünyada hak ettiği yere ulaşmak adına önemli bir süreci yaşıyor. Bu süreç demokratikleşme sürecidir, bu demokratikleşmeyi sağladığımız zaman Türkiye'nin çok önemli sorunlarının ortadan kalktığını hep beraber göreceğiz. Sorunlar ortadan kalktığı gibi daha da bir bütün olduğumuzu beraber olduğumuzu, paylaşma, dayanışma, uzlaşma, kavramlarının içini daha sağlıklı doldurduğumuzu göreceksiniz. Bu süreç inanın Türkiye'nin bütünlüğü içindir, Türkiye'nin birlik beraberliği içindir, Türkiye'nin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması içindir, Türkiye'de temel hak ve özgürlüklerin daha sağlıklı bir şekilde kullanılması içindir. Bu süreç sonunda Türkiye refah düzeyini yükseltmiş olacak, Türkiye demokratikleşmiş olacak.

Türkiye'nin demokratikleşmesiyle daha şeffaf bir yönetim anlayışı ortaya çıkacak ve Türkiye böyle bir noktaya geldiği zaman elbette belli rant mücadelesi ve rant elde ediciler veya tahtlarını kaybetmek istemeyenler bu sürece zehir katmaya bu süreci zehirlemeye çalışmaktadırlar. Sadece Türkiye'yi düşünmek değil sadece kendi rantlarını ve tahtlarını düşündükleri için bu sürecin önünü kesmeye çalışmaktadırlar. Bunlar menfaatleri için bu süreci engellemeye çalışsalar da milletimiz huzur istemektedir, bütünlük ve kardeşlik istemektedir. Bizim insanımız artık bu ülkede teröre para harcanarak ekonominin zayıflamasını istemiyor. Bu ekonomik imkanların daha hayırlı yerlerde insana yararlı yerlerde kullanılmasını istiyor, terörün durdurularak akan kanın ve gözyaşının durdurulmasını istiyor, yani millet bunu istiyor. Milletin bu isteklerini gerçekleştirmekte elbette bizim AK Parti hükümetinin görevidir ve devletin görevidir. Devlet böylesi bir projeyi ortaya koymuştur bu siyasi bir mesele değildir devlet, millet meselesidir. Devletle millet bu noktada buluşmuştur. Arada fitne fesat çıkaranlar kenarda kalacaklardır. Türkiye bunu gerçekleştirecektir" diye konuştu.

TANRIVERDİ, KIRKAĞAÇ'TA ÇOK AMAÇLI SALONUN TEMELİNİ ATTI
TANRIVERDİ, KIRKAĞAÇ'TA ÇOK AMAÇLI SALONUN TEMELİNİ ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 10:51:02
Güncelleme :25 Ekim 2009 Pazar 12:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?