5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Tanrıverdi'den ilginç ima

TANRIVERDİ'DEN DEFOLU MİLLETVEKİLİ İMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Biz kimsenin siyasi eksikliği, noksanlığı ve kirliliği üzerine siyaset yapmayacağız. 8,5 yılda ortaya koyduğumuz projeler, hizmetler ve eserler ortadadır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa teşkilatı ve milletvekili adayları ile AK Parti Genel Merkezi'nde biraraya geldi. Tanrıverdi, "ortak akıl" masa toplantısında yaptığı konuşmada 12 Haziran 2011 seçimlerinin sadece Türkiye için değil bölge ve dünya için de büyük önem taşıdığını ifade ederek "Manisa Türkiye'nin gelişen ve büyüyen bir kentidir. AK Parti olarak Manisa'da hedefimiz büyüktür. Biz de diyoruz ki, Manisa hazır, hedef 2023" dedi. Toplantıya katılan

ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekili adayları tek tek söz alarak Manisa'daki siyasi yapıyı değerlendirerek, 12 Haziran seçimlerindeki AK Parti'nin hedefini ortaya koydular. Toplantıya başkanlık eden Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi toplantının başında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Teşkilat bütünlüğü ve disiplini içerisinde bir seçim süreci başarıyı getirecektir. Hepimizin tek bir hedefi vardır o da Manisa'yı ve ülkemizi daha yukarılara taşımaktır. Biz kimsenin siyasi eksikliği, noksanlığı ve kirliliği üzerine siyaset yapmayacağız. 8,5 yılda ortaya koyduğumuz projeler, hizmetler ve eserler ortadadır. Bunların üzerine yenilerini inşa edeceğiz. Biz programımızla, seçim beyannamemizle milletimizin önüne çıkıyoruz. Biz defolu siyasilerle, taşıma siyasetçilerle değil kendi adaylarımızla, AK Parti'yle bütünleşmiş arkadaşlarımızla Manisalı hemşehrilerimizin önündeyiz. Çalışmak bizden, takdir milletimizden, tevfik Allah'tandır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2011 Pazar 18:22:05
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 00:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?