3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Taraftar Dinçel'i istemiyor

2. lig ekiplerinden Turgutluspor'da taraftar teknik direktör transferinde ismi geçen Selahattin Dinçel nedeniyle yönetime tepki gösterdi.

Turgutluspor taraftar guruplarının temsilcileri Turgutluspor Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri'nde toplanarak bir açıklama yaptı. Takımın başına geçmesi için düşünülen isimler arasında bulunan Selahattin Dinçel'i istemediklerini belirten taraftar grubu, protesto gösterisinde bulundu.

Kasabaçarşı Grubu Temsilcisi Gülüm Taşkıran yaptığı açıklamada, eski teknik direktör Burhanettin Basatemur'un görevinden ayrılmasının ardından Turgutluspor yönetiminin Selahattin Dinçel ile anlaşmaya vardığı yönünde bilgiler aldıklarını belirterek, "Kesinlikle takımımızı Dinçel'in çalıştırmasını istemiyoruz. Dinçel hazırlık kampından ayrılarak takımını yalnız bırakıp başka kulübe giden, oradan da ikinci haftada ayrılan bir teknik adam. Hiç bir başarısı olmayan biri. Ayrıldığı her kulübü Futbol Federasyonuna şikayet eden biri. Bunu bütün kamuoyu biliyor. Eğer yönetim biz taraftarların bu uyarısını değerlendirmeyip Dinçel'le anlaşırlarsa, takımın başına getirirlerse bütün sezon takımı protesto edeceğiz" dedi.

Taşkıran ayrıca kendilerine 2009-2010 sezonu için Bank Asya sözü veren Onursal Başkanı Serhat Orhan'ı da sözünde durmaya davet etti. Takım taraftarları olarak ikinci ligten sıkıldıklarını belirten Taşkıran şöyle devam etti: "Bu takım 140 bin nüfuslu bir ilçenin takımı. Bu takım başarısını ispat edemeyen bir teknik adama teslim edilemez ve hedefsiz olamaz. Takımımızı üst liglerde görmek ve desteklemek istiyoruz. Bize bu güne verilen sözlerini tutmayan bütün yöneticileri uyarıyoruz. Bu takım sadece iki üç yöneticinin takımı değil bütün ilçenin takımıdır. Kimse babasının malı gibi kullanamaz. Bir ilçenin sorumluluğunu taşıyacak şekilde yönetilmesini istiyoruz. Taraftarlar basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 10:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?