4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Taraftara sabır çağrısı

BAŞKAN YILDIZ, MANİSASPOR TARAFTARINDAN TAKIMA DESTEK İSTEDİ

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisaspor'un son Gaziantep mağlubiyeti sonrası oluşan tepkiler üzerine taraftarlardan biraz sabırlı olmalarını isteyerek, futbolculara ve yönetime bu zor dönemde destek olunması gerektiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisaspor'da galip geldiği günlerdeki gibi mağlup olduğu dönemlerde de aynı sevgi ve güvenle takıma destek verilmesi gerektiğine işaret etti. Manisaspor'un iyi bir takım ve yönetimden oluştuğunu hatırlatan Başkan Yıldız, “Yönetimin ve hocanın elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Futbolcular verilen görevi yerine getiriyorlar. Herkesin şanssız anları olabileceği gibi, takımlarında şanssız anları olabilir. Taraftarın mağlubiyetin ardından üzüntülerini anlayabiliyorum. Taraftar hep galip olmamızı ister. Dünyanın en büyük takımları şirketleri buna benzer zor dönemler geçiriyorlar. Böyle dönemlerde biraz kredi verebilmeliyiz. zaman tanıyabilmeliyiz.” diye konuştu.

Takımın gerçek kimliğini bulacağını ve iyi bir döneme gireceğine inandığını belirten Yıldız, “Beklenen sonuç alınamayınca yönetimin de, hocanın da en az taraftar kadar üzüldüğünü, Manisaspor'un başarılı olmasını isteyen Manisalılar olduğunu düşünüyorum. Bunun için biraz sabrettiğimizde, takıma biraz kredi tanıdığımızda bu takım bizi utandırmayacaktır. Aksine güzel günler yaşatacaktır. Manisalılar olarak takımımızı desteklemeye devam edelim.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 14:17:03
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 14:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?