30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Taraftarlar' yeni başkanını seçti

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği olağanüstü genel kurulunda 39 oy alan Adnan Eroğlu başkanlığa seçildi.


Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede iki liste yarıştı. 265 delegesi bulunan derneğin kongresine katılım beklenenin altında oldu. Oylamadan önce Kurucu Başkanı Mustafa Pekçetin'e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.


Manisaspor yönetimine seçilmesi nedeniyle başkanlık görevinden istifa eden Mustafa Pekçetin taraftarlara hitaben bir konuşma yaptı. Kulübün desteğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Mustafa Pekçetin, ”2001 yılında kurucu başkan olarak başladığım bu görevi 2008 yılında Manisaspor yönetim kuruluna girmem sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. Bu dönem içinde çok sıkıntılı günler geçirmemize rağmen yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte derneğin ayakta kalmasını sağladık. Manisaspor camiası, başarı için birlik ve beraberlik içinde hareket etmelidir. Biz bunu sağlayıp yeniden Süper Lig'e çıkacağız. Bunun için herkesin fedakarlık yapması şarttır.” dedi.


Daha sonra başkan adayları Adnan Eroğlu ve Altan Çakıcı kürsüye çıkarak birer konuşma yaptılar. Ardından seçimlere geçildi. 265 delegeden 65'inin oy kullandığı seçimlerde Adnan Eroğlu 39 oy alarak derneğin başkanlığına seçildi. Diğer aday Altan Çakıcı ise 26 oy alabildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 16:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?