9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Tarım aletindeki elektrik kaçağı öldürdü

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Sarıbey Köyü'nde, üzüm savurma makinesindeki elektrik kaçağına kapılan bir çiftçi, hayatını kaybetti. 

Olay akşam saat 18.00 sıralarında, kuruyan üzümlerini çöplerinden ayırmak için üzüm savurma makinesinde çalışılmaya başlanmasıyla meydana geldi. 

Üzüm savurmak için makineye yaklaşan çiftçi, makinede elektrik kaçağı olması nedeniyle, 220 volt elektriğe kapılarak ağır yaralandı. Olaydan hemen sonra özel araç ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaşındaki Hüseyin Karakurt isimli çiftçi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre hayatını kaybeden genç çiftçinin Karakurt ailesinin tek oğlu olduğu, 1 yıl önce Fatma Karakurt ile hayatını birleştirdiği ve 1 hafta önce de bir kızı olduğu belirtildi. Genç çiftçinin talihsiz bir şekilde hayatını kaybetmesi, Sarıbey'de ve ikamet ettiği Turgutlu Şehitler Mahallesi Papatya Sokak'taki aile ve akrabalarını yasa boğdu. Genç çiftçinin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2006 Pazar 11:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?