4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Tarzan, Ege derbisine hazırlanıyor!

Manisaspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, Denizlispor ile oynayacakları maçın hem dostluk hem de sahada sergilenecek futbol açısından Ege futboluna yakışır bir karşılaşma olacağına inandıklarını söyledi.

Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde bugün A 2 takımıyla maç yaparak Denizlispor maçı hazırlıklarına devam etti.

As Başkan ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın pazar günü Denizlispor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmede bulundu.

Manisaspor'un ligde sergilediği futbol ile üst sıraları zorlayan ekiplerden birisi olduğunu belirten Ayaydın, “Denizlispor maçı da hedeflediğimiz üst sıralar için kilit bir karşılaşma olacak. Bu maçtan almak istediğimiz üç puan bizim için çok değerli.” dedi.

Ayaydın, rakiplerine göre ligde daha rahat bir konumda gösterildiklerini ifade ederek, “Rakibimizin sıkıntılı bir dönem geçiriyor olmasını kendimiz adına bir avantaj olarak görmüyoruz. Bizi sonuca götürecek olan rakibimizin sıkıntıları değil, ortaya koyacağımız mücadeledir.” diye konuştu. As Başkan Ayaydın, Manisaspor çatısı altında yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların büyük bir beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, “Bu beraberliğin sonuçlarını alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Denizlispor ve Manisaspor'un Ege futbolunun vizyonu olduğunu kaydeden Ayaydın, “Denizlispor ile oynayacağımız maçın hem dostluk hem de sahada sergilenecek futbol açısından Ege futboluna yakışır bir karşılaşma olacağına inanıyoruz.” dedi.

Öte yandan bu karşılaşma öncesinde Manisaspor'un, Denizli Anemon Otel'de kampa gireceğini sözlerine ekleyen Ayaydın, Manisaspor'u ağırlamak istediklerini belirten Anemon Oteller Zinciri'nin sahipleri İsmail Akçura ve Salim Yavaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 16:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?