5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Tarzan Diyar'a bileniyor

MANİSASPOR, DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Diyarbakırspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Manisaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Daha sonra antrenmanın ana bölümünde taktiksel ağırlıklı tek kale maç oynandı. Diyarbakırspor maçı öncesinde bir değerlendirme yapan Manisaspor Asbaşkanı Zeki Ayaydın, şanssızlıklar sonucunda kötü puanlar kaybettiklerini belirtti. Ayaydın, "Şimdi 2 haftalık önemli bir periyoda giriyoruz. İçeride oynayacağımız, kaybetmeye tahammülümüz olmayan bir maçımız var. Artık geri dönüşü olmayan haftalara giriyoruz. Puan kaybetmemek için taraftarımızın büyük gücünü arkamızda görmek istiyoruz. Bütün taraftarımızı Diyabakırspor maçında arkasından Denizlispor maçında tribüne bekliyoruz. Hep beraber bu şehrin Süper Lig'de devam etmesi için el birliği ile hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal da Diyarbakırspor maçının çok zorlu geçeceğini belirtti. Kapsal, "Bu maç bu sezonun finali gibi oynanacak bir maç olacak. Çok önemli bir maç. Bundan sonraki periyotta bizi iyi noktalara taşıyacağına inandığımız bir maç. Her zaman söylüyorum bu oyuncu kadrosuna çok güveniyorum. Hem oyunsal hem karakter anlamında bizim oyuncularımız gereğini pazar günü sahada yapacaktır. Bu takım 34 haftalık periyot bittiğinde istenilen şekilde ligde kalmış durumda olacaktır. Profesyonel bir kadroyuz. İnşallah sezon sonu geldiğinde ligde kalacağız. Taraftarımızı da Diyarbakırspor maçına bekliyoruz. 12. adamımız mutlaka gelmeli. Bundan sonra içeride oynayacağımız her maç final havasında geçecektir. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah onlarla beraber de Diyarbakırspor engelini aşacağız" dedi.

MANİSASPOR, DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR
MANİSASPOR, DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR
MANİSASPOR, DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR
MANİSASPOR, DİYARBAKIRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 16:18:01
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 20:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?