5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Tarzan Ödülleri'nde bir ilke

MEHMET ALİ ALABORA MANİSA'YA GELİYOR

Manisa Belediyesi 6. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yerel ve Ulusal Tarzan ödülleri, bir ilke sahne olacak.

Manisa Belediyesi, çekimleri devam eden bir filme ve ekibine çevre ödülü verecek. Bu yıl 6. kez düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında 1 Haziran Çarşamba günü Manisa Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Yerel ve Ulusal Tarzan Ödülleri töreninin konuğu ünlü oyuncu Memet Ali Alabora olacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “6. Manisa Tarzanı ve Çevre Günlerinde bir ilki yaşıyoruz. Çekimleri devam eden bir filme ve ekibine çevre ödülü veriyoruz. Filmin oyuncu koçluğunu yapan Memet Ali Alabora’nın katılımıyla verilecek ödül töreni yarın 11.30’da Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşecek. Film kentliler ve köylüler arasında geçen komik olaylarla birlikte köylülerin çevreye duyarlılıklarını da arttırıyor. Muğla ve Aydın’da çekimleri devam eden filmin birçok oyuncusu da yöre halkından oluşuyor. Çevreye duyarlılığı ile tanınan Memet Ali Alabora’nın da ödülü almak için gelmesi son derece anlamlı. Tüm Manisalıları bekliyoruz” dedi.

MEHMET ALİ ALABORA MANİSA'YA GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 18:35:02
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 01:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?