5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Tek hedef ligde kalmak

MANİSASPOR'DA TEK HEDEF LİGDE KALMAK

Manisa Ticaret Meslek Lisesi'nin Girişimcilik haftası nedeniyle düzenlediği toplantıya katılan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, bu yıl ki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıya Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın yanı sıra Promise Isaac, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Abalı, Okul Müdürü Muzaffer Şaşmaz, müdür yardımcıları, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. İş adamı sıfatıyla toplantıya davet edilen Kenan Yaralı, daha çok Manisaspor ile ilgili sorularla karşılaştı. Manisaspor Kulübü Başkanlığı görevinin kendisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Yaralı, "Bu yılki hedefimiz ligde kalmak. Ligde kalacak güçteyiz.

Ayrıca alt yapıya büyük önem veriyoruz. Bucaspor yöneticisi Mehmet Özkan ağabeyimizin kurduğu alt yapı sistemini Manisa'da da kurmak istiyoruz. Bu konuda Buca'yı örnek aldık" dedi.

Başkan Yaralı, Manisaspor'un Süper Lig'de en az borcu olan kulüp olduğunu belirterek, "Yaklaşık 1,5 milyon TL borcumuz var. Ancak önemli bir borç değil. Futbolcularımıza ödemeler normal zamanında yapılıyor" diye konuştu.

Maçlardaki şiddeti ve küfrü, bayan seyircileri maçlara davet ederek ortadan kaldırmak istediklerini belirten Başkan Yaralı, "Önümüzdeki hafta maçlarda bayan taraftarlara ücretsiz bilet vereceğiz. Küfürden ve istenilmeyen hareketlerden kulüpler zarar görüyor. Maçlardan belli bir hasılat alıyorsunuz ama bir küfürden veya sahaya yabancı madde atılması nedeniyle elde edilen hasılatın iki katı ceza ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu nedenle taraftarlarımızdan daima iyi tezahürat istiyoruz. Onlar iyi tezahürat

yaparsa futbolcularımız da bundan olumlu etkileniyor" diye konuştu.

Bu arada, bonservisi 1 Mayıs'tan itibaren Manisaspor'da olacak olan Isaac ise öğrencilerden büyük ilgi gördü. Isaac, "Arkadaşlarımla birlikte bu yıl takımı ligde bırakacağız. Çünkü takım içinde çok iyi bir arkadaşlık var. Taraftarımız her zaman yanımızda olsun biz de golleri atalım" dedi.

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan, Manisaspor Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Cezası biten Isaac'in Bursa maçında forma giyeceği, Dixon ile Tufan'ın da takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtildi. Sarı kartları bulunan Mehmet Güven, Mehmet Naz, Ferhat ve Ersen Martin Bursa maçında kart görmemeleri konusunda uyarıldı.

MANİSASPOR'DA TEK HEDEF LİGDE KALMAK
MANİSASPOR'DA TEK HEDEF LİGDE KALMAK
MANİSASPOR'DA TEK HEDEF LİGDE KALMAK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 17:45:03
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 01:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?