30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Telekom'dan Sarıgöl'e internet evi

Türk Telekom'un Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde kurduğu internet evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İnternet Evi'nin açılışına Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Manisa Türk Telekom İl Müdürü Resul Aydın, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, Türk Telekom'un teknik ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

Sarıgöl Belediyesi Lojmanları'nda kurulan Türk Telekom İnternet Evi'nin açılışında konuşma yapan Türk Telekom Manisa İl Müdürü Resul Aydın, "Türk Telekom olarak Türkiye genelinde 72 adet ilköğretim okulunun yapılmasını sağladık. Manisa'da da okul yaptırmak için gereken çalışmaları yapmaktayız. Bu arada Manisa'nın 12 ilçesinde internet evi yaparak hizmete açtık. Yine Türk Telekom olarak Manisa'nın okullarında geçtiğimiz yıllar içinde yüzde 70'inde ADSL sistemi kurduk. Bu yıl bunu yüzde 100'lere çıkarmak istiyoruz. Sarıgöl'deki internet evi için 17 adet bilgisayar ve diğer donanımları için 20 bin YTL harcama yapıldı." dedi.

Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, "Çağımız bilgi ve teknoloji çağıdır. Eskiden bilgileri kütüphanelerdeki kitaplardan buluyorduk. Şimdi ise bilgileri anında internet aracılığı ile buluyoruz."dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek internet evi hizmete açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 16:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?