4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Terkedildi intihara kalkıştı

Turgutlu ilçesinde eşi tarafından terk edilen bir vatandaş, onlarca kişinin gözleri önünde tabancayla intihara teşebbüs ederek kendisini omuzundan vurdu.


Olay dün gece saat 00.30 sıralarında Altay Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi tarafından terk edilen Mehmet Kodat (30) başına dayadığı tabancayla intihara kalkıştı. Yaklaşık yedi el havaya ateş eden ve mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan Kodat, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saatlerce ikna edilmeye çalışıldı. Bu sırada polis, Kodat ile eşini telefonda görüştürdü. Telefonda eşini çok sevdiğini tekrarlayarak eve dönmesini isteyen Kodat, kendisinin bir takım hataları olduğunu ve eşinin
tekrar eve dönmesi halinde bunları tekrarlamayacağını belirtti.

Eşinden beklediği cevabı alamayan Kodat, bunun üzerine ağlamaya başlayarak tabancayı göğsüne yöneltip tek el ateş etti. "Allah" diyerek yere yığılan Kodat'a, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Kurşunun omuzuna isabet ettiği belirlendi. Sağlık ekipleri ve polislerin yardımıyla ambulansa bindirilen Mehmet Kodat, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Kodat'ın eşi Huriye Kodat'ın iki çocuğu ile birlikte baba evine gittiği ve bir süredir eşinden ayrı olduğu öğrenildi. Daha önce de buna benzer intihar girişimine kalkışan genç adamın mahalle sakinlerinin gözleri önünde kendisini vurması sonrası büyük bir şok yaşandı. Çok korktuklarını ifade eden bir mahalle sakini, "Rast gele havaya ateş edildi. Kurşun sekerek yaralanmalara, belki de ölüme sebebiyet verebilirdi. Her şeye rağmen bu kişinin kendisini yaralamasına da çok üzüldük" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 14:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?